关于DESIS Lab

HKDI 社会设计工作室于2013年夏天成立,是一个全新的跨学科研究小组,旨在提供一个社会设计的研究平台,为设计提倡新方向、新领域−由设计师推动可持续发展的社会改革。「HKDI 社会设计工作室」是「社会创新与可持续设计国际联盟」 (DESIS International Network (Design for Social Innovation and Sustainability))会员之一。

该国际联盟与全球超过 40 个社会设计工作室共同合作,目的透过促进发展设计方面的国际知识及视野,并推动实践社会设计,促使香港社会更进步、更美好。

项目

社会设计参与计划 – 香港微型/共同居住

Open Dementia and Magic:透过扰乱日常生活来感受老人痴呆症

死过界:设计生与死

联络我们

联络

香港知專設計學院C座C819室


预约日期

This field is required.

Please enter a valid mobile phone number

Phone is required field.

Format of your phone number is invalid.

You must accept the Terms and Conditions.

Incorrect Captcha.

There is an unknown error. Please try again later.

Thank you!

You have successfully submitted your inquiry. Our staff will come to you soon.